Weekendafsluiting N3 in beide richtingen vanaf de Rijksstraatweg tot Laan der Verenigde Naties

Vrijdag 07 juni 22:00 uur tot dinsdag 11 juni 05:00 uur (verlengd
Pinksterweekend)


In dit lange pinksterweekeinde rijden we de rijdekken voor het nieuwe viaduct over de A16 naar hun plek vanuit de voorbouwlocatie. Ook voorzien we de N3 in beide rijrichtingen van asfalt. In dit weekend is de N3 in beide rijrichtingen vanaf de Rijksstraatweg tot aan de Laan der Verenigde Naties afgesloten. Vanaf zaterdagavond zullen gefaseerd wegvakken op de N3 worden geopend afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden.


Omschrijving afsluiting
Afsluiting N3 in beide rijrichtingen vanaf de Rijksstraatweg tot aan de Laan der Verenigde Naties. Toerit 20 ‘s-Gravendeel naar de A16 richting Breda afgesloten. Afrit 20 ‘s-Gravendeel van de A16 vanuit Breda afgesloten.

Omleidingsroute 1 vanaf Kiltunnel richting Amstelwijck
Vanaf de Kiltunnel richting Amstelwijck neem Rijksstraatweg en volg vervolgens Simon de Danserweg en de Laan van Londen.

Omleidingsroute 2 vanaf Kiltunnel richting A16 Breda/ Rotterdam
Vanaf de Kiltunnel richting Breda/ Rotterdam neem Rijksstraatweg en volg de Mijlweg en Laan der Verenigde Naties. Neem toerit 21 Dordrecht-Centrum van de A16.

Omleidingsroute 3 vanaf Kiltunnel richting de N3 Papendrecht
Vanaf de Kiltunnel richting N3 Papendrecht neem Rijksstraatweg en volg de Mijlweg. Neem vervolgens de Laan der Verenigde Naties. Neem toerit van de N3 richting A15.

Omleidingsroute 4 vanaf Amstelwijck richting A16 Breda/ Rotterdam/ ‘s-Gravendeel
Volg de Laan van Londen en Simon de Danserweg, vervolgens via de Rijksstraatweg, Mijlweg en neem toerit 21 DordrechtCentrum van de A16 richting Breda/ Rotterdam.

Omleidingsroute 5 vanaf Breda richting ‘s-Gravendeel/ N3
Verkeer richting N3 vanaf afrit 21 Dordrecht-Centrum neem Laan der Verenigde Naties naar N3. Verkeer richting ‘s-Gravendeel neem afrit 21 en Laan der Verenigde Naties en neem vervolgens toerit 21 van de A16 richting Breda en vervolgens afrit 20 ’s-Gravendeel.

Posts created 18

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven